Figyelmeztetés: Elektromos árammal működtetett termék! Kizárólag felnőtt felügyelete mellett használják. Erős szélben, esőben az ugrálóvár felállítása és használata tilos! Légváraink felnőtt használatára nem megfelelőek. Használata maximum 10 éves korig. Egy fő maximális súlya 40 kg lehet.

ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ
Ellenorizze a helyszínt ahol az ugrálóvárat szeretné felállítani, hogy ne legyen ott éles tárgy, szennyezodés. A helyszín legyen sima és vízszintes, messze víztől és tűzveszélyes helytől.

Ne húzza az ugrálóvárat a földön, különös tekintettel durva, egyenetlen felületen.

Terítse le a fóliát a kijelölt helyszínre, majd hajtogassa rajta szét az ugrálóvárat.

Szúrja le a cövekeket az ugrálóvár fülein keresztül a földbe.

Csatlakoztassa az ugrálóvár csövét a szintén cölöpökkel rögzített légbefúvóhoz (ne használja a légbefúvót olyan területen, ahol szennyeződést, például falaveleket szívhat be). A cső ne legyen megtörve vagy megcsavarodva, egyenesen csatlakozzon az ugrálóvárhoz.

Ha a légbefúvón a gomb "off" állásban van, csatlakoztassa a dugalját egy megfelelően földelt kimenetbe. Ezután kapcsolja be a légbefúvót, melyet mindaddig működtetni kell, míg az ugrálóvárat használják.

LESZERELÉSI ÚTMUTATÓ
Miután meggyőződött róla, hogy nincsen senki és semmilyen otthagyott tárgy az ugrálóvárban, kapcsolja ki a légbefúvót, és húzza ki a vezetéket a hálózatból.

Oldja le a csövet a légbefúvóról, és húzza ki a cölöpöket a földből.

Várjon kb. öt percig, míg az ugrálóvár magától leenged. Ekkor hajtsa ketté, majd még ketté kétszer, párhuzamosan az első hajtással, és szorosan tekerje fel végig az ugrálóvárat .Ugrálóváraink pontos méretét minden esetben feltüntettük. Ehhez a mérethez hozzá kell számolni a légbefúvó csatlakozását, mely kb. másfél méter hosszú.

Kérjük az ugrálóvár magasságát is vegyétek figyelembe, ne legyen lelógó faág, egyéb zavaró tényező a közelben!